Det er nu igen konstateret, at der er medlemmer, der lader ikke medlemmer bruge deres chip. Dette er lig med en længerevarende karantæne fra klubben. 

Alle redskaber og maskiner er nu blevet serviceret, og der er udført reparationer på motionscyklerne og trappemaskinen.Startkonsollet til solen, er også blevet repareret og det nye triceps redskab er sat op. 

Vedrørende start af solen, skal der kun trykkes på “onfeltet” på den hvide knap. Der skal ikke trækkes pilles eller andet på denne knap.Brug piltasterne som du plejer, for at indstille solen til dit brug. 

Vi skal alle tage gensidigt hensyn til hinanden, så

når DU som medlem af motionsklubben flytter rundt på bænke og redskaber, så skal disse ting flyttes tilbage på plads, så de er parate til den nye bruger.

Vi har ikke så meget plads, så bænke og redskaber, som DU har brugt, og som bare bliver efterladt af dig, fordi du ikke gider at rydde op efter dig selv, er til stor irritation for alle andre medlemmer.Det samme gælder for vægtskiverne og de forskellige håndtag til redskaberne, som alle har deres plads.